Maak uw handen vrij en maak uw leven gemakkelijker!
Gecombineerd met scherpe roestvrijstalen messen en precisietandwielen zorgt het voor een soepele snede met een hoog rendement. Met een lichte slag snijd je harde botten en bevroren vlees door.
Onze RVS werktafel is voorzien van precieze schaallijnen, de maximale snijdikte is 11 cm, de maximale snijhoogte is 24 cm. Of het nu gaat om grote lams- of runderpoten, onze machine kan ze allemaal verwerken.
Uw veiligheid is onze topprioriteit! De roestvrijstalen duwplaat en duwbeugel houden uw handen tijdens het zaagproces veilig weg van het scherpe zaagblad. Voel u veilig tijdens het gehele snijproces.
Gedetailleerdere ontwerpen verbeteren de uniformiteit, stabiliteit en efficiëntie van het snijproces en helpen het snijproces sneller te voltooien.
Onze bottenzaag is ideaal voor het snijden van ribben, wild, runderbotten, lamsbotten en zelfs bevroren vis. Het is een must voor restaurants, franchise-slagerijen, supermarkten, vlees- en visverwerkingsfabrieken en slachthuizen.