Maak uw handen vrij en maak uw leven gemakkelijker
Gecombineerd met scherpe roestvrijstalen messen en precisietandwielen zorgt het voor een soepele snede met een hoog rendement. Met een lichte slag snijd je harde botten en bevroren vlees door.
Onze roestvrijstalen werktafel is ontworpen met nauwkeurige schaallijnen, de maximale snijdikte is 18 cm, de maximale snijhoogte is 25 cm. Of het nu gaat om grote lams- of runderpoten, onze machine kan ze allemaal verwerken.
De schuifplaat en schuifbalk houden je handen tijdens het zaagproces veilig weg van het scherpe zaagblad. Voel u veilig tijdens het gehele snijproces.
Gedetailleerdere ontwerpen verbeteren de uniformiteit, stabiliteit en efficiëntie van het snijproces en helpen het snijproces sneller te voltooien.
Onze bottenzaag is ideaal voor het snijden van ribben, wild, runderbotten, lamsbotten en zelfs bevroren vis. Het is een must voor restaurants, franchise-slagerijen, supermarkten, vlees- en visverwerkingsfabrieken en slachthuizen.