VEVOR 508 x 355 x 10 mm pizzastaal: Waar krokant en heerlijk samenkomen
De 10 mm dikke VEVOR-pizzaplaat van koolstofstaal is de ultieme culinaire metgezel. Het warmt snel en gelijkmatig op en heeft een 20 keer hogere thermische geleidbaarheid dan keramische stenen, waardoor pizza knapperig en heerlijk wordt.
Ons pizzastaal ondergaat een oxidatiebehandeling en het is normaal dat het blauw wordt na gebruik bij hoge temperaturen. De zandstraalbehandeling zorgt voor een glad oppervlak en maakt schoonmaken een fluitje van een cent met een zachte doek en water.
Deze koolstofstalen pizzasteen zorgt voor snelle hitte en gelijkmatig bakken. Met 20 keer de thermische geleidbaarheid en tweemaal de warmtecapaciteit van keramische steen, biedt het uitstekende isolatieprestaties voor keer op keer perfecte bakresultaten.
Plaats de stalen plaat in de oven en verwarm deze voor op 287ºC gedurende 45 tot 60 minuten. Leg je pizza vervolgens 4 tot 6 minuten op de voorverwarmde stalen plaat, zorg ervoor dat hij niet aanbrandt. Als de pizza klaar is, kun je hem eruit halen en ervan genieten.
Onze stalen pizzapan is geschikt voor binnenovens, buitengrills, rokers en nog veel meer. Of het nu gaat om een picknick in het park, een buitenbarbecue, op de camping of op het strand, je kunt altijd en overal genieten van heerlijk eten.